KEYSTONE

Kom hurtigt i gang med en brancheløsning

Factotech udvikler både individuelle løsninger og brancheløsninger. Aktuelt har vi samlet en række spændende brancheløsninger til byggebranchen, som let kan sættes op til netop Jeres produkter og behov. Vores kunder er typisk håndværksvirksomheder, typehusfirmaer, producenter (døre/vinduer, spær, væg- og tagelementer, byggesæt, kviste, moduler/pavilloner, stålhaller), entreprenører, rådgivere m.fl.

Systemet hedder KEYSTONE og er et vidensbaseret softwaresystem, som samler de tunge daglige arbejdsopgaver som tilbudsgivning, kalkulationer, projektering, materialelister og tegningsarbejde i én arbejdsgang. Hvad der før har taget timer, måske dage, kan pludselig klares på få minutter. Samtidigt reduceres fejl og mangler betydeligt, og i sidste ende har det en positiv effekt på virksomhedens bundlinje.

Særskilte moduler til særskilte behov

KEYSTONE er opbygget i særskilte moduler, så I kan nøjes med præcis de moduler, der løser Jeres specifikke udfordringer. KEYSTONE bygger på velkendt teknologi fra AUTODESK og er fuldt ud kompatibel med bl.a. AUTOCAD, og AUTODESK INVENTOR. Systemet kan let udvides i takt med at behovet eller økonomien er til det.

Ingen spildte investeringer

KEYSTONE kan samtidigt kobles sammen med de eksisterende IT-systemer,  som  virksomheden anvender i dag til økonomistyring, indkøb, eller planlægning.  KEYSTONE kan sågar integreres med virksomhedens hjemmeside, så kunderne selv kan sammensætte løsninger, beregne priser m.m.

Få en online og gratis præsentation af KEYSTONE programmerne, og oplev hvordan vi kan optimere tidskrævende arbejdsgange.

Kontakt os