SAMARBEJDSPARTNERE

Factotech samarbejder med flere af markedets førende aktører, leverandører og offentlige institutioner om at give dig den bedste rådgivning og bistand i forbindelse med udvikling af softwareløsninger og konsulentydelser, så din virksomhed står stærkest.

Her er et udvalg af Factotechs samarbejdspartnere:

Leverandører

AUTODESK
Autodesk er verdens førende virksomheder inden for 3D-design, ingeniør- og underholdningssoftware.

DELL
Factotech er forhandler af alle DELL’s produkter, som dækker alt fra bærbare pc’er, stationære pc’er, servere, netværk, software og andet tilbehør.

Videnspartnere

DTU
DTU er et selvejende universitet med uddannelse, forskning, myndighedsbetjening og innovation. Med omfattende forskningsaktiviteter inden for klassiske ingeniørdiscipliner og nye særligt lovende forskningsfelter, sikrer DTU et højt internationalt niveau inden for teknisk videnskab og naturvidenskab.

Teknologisk Institut
Teknologisk Institut er en selvejende og almennyttig institution, som udvikler, anvender og formidler forsknings- og teknologibaseret viden til dansk erhvervsliv.

Arkitektskolen i Århus
Arkitektskolen Aarhus er en forsknings- og uddannelsesinstitution under Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser.

Smith Innovation Aps
Smith er en kommercielt drevet rådgivningsvirksomhed med fokus på at hjælpe virksomheder, der ønsker at udvikle markante nye løsninger og tænkemåder til byggeriet.

Projektpartnere

Vi sammensætter projektressourcer efter behov f.eks. webudviklere, database udviklere, CAD-special kompetencer etc.