VELKOMMEN

Factotech er førende inden for udvikling og implementering af løsninger til konfiguration.

Som officiel Autodesk Developer Partner kan vi tilbyde et stort antal ydelser inden for dette unikke univers, samt virksomhedsrådgivning, analyser, Web-løsninger, foredrag, kurser og meget mere.

Vi hjælper med at forenkle din forretning

Kort fortalt hjælper vi virksomheder med at optimere og udvikle deres forretning ved bl.a. at forenkle deres forretningsgange, produkter og produktion. Vores typiske kunder er private virksomheder, som leder efter nye måder at differentiere sig på, nye måder at forbedre bundlinjen på og som har forstået vigtigheden i at tænke innovativt for at kunne løfte de udfordringer, som de står over for. Vi arbejder indenfor alle brancher, og vores kunder er både små, mellemstore og store virksomheder.

Konkurrencedygtige løsninger

Factotech er i modsætning til de store konsulent-og softwarehuse ikke bundet op på store faste omkostninger, men trækker på et stort og effektivt netværk af kompetente samarbejdspartnere, universiteter (AUC, DTU) og internationale specialister, som tilknyttes den enkelte opgave.

Skal kunne ses på bundlinjen

Vi har en enkel og jordnær vision: Et samarbejde med Factotech skal kunne ses på bundlinjen.Arbejdsgange skal effektiviseres, der skal kunne spares på udgifter, kunderelationer skal styrkes og medarbejdertilfredsheden skal forbedres. Hos Factotech udvikler vi løsninger der har et ben i alle felter, og dermed sikrer vi os det bedst mulige udbytte for vores kunder.